Auto detailing

auto detailingHet was iets waar ik voorheen nog nooit van had gehoord, maar nu regelmatig mee te maken heb. Ik heb het nu over auto detailing. Echter toen ik begon met auto’s verkopen kreeg ik er steeds vaker mee te maken. Ik kocht dan een auto in die er niet super netjes uitzag en door middel van auto detailing zag de auto er in mijn bezit veel mooier uit. Dit zorgt er dan ook voor dat ik mijn auto’s voor een veel mooier bedrag kan verkopen. De auto detailing liet ik altijd doen door een vast bedrijf. Echter verkoop ik nu zoveel auto’s dat ze niet genoeg capaciteit hebben om mij hiermee te helpen. Ik moest dus gaan zoeken naar een ander bedrijf dat aan auto detailing deed en dit was een stuk makkelijker gezegd dan gedaan.

De zoektocht naar goede auto detailing

In de lopen van de jaren heb ik doordat ik gebruik maak van goede auto detailing een erg goede naam opgebouwd. Het is was dan ook voor mij van groot belang om ervoor te zorgen dat ik deze goede naam zou behouden. Ik moest dus op zoek naar een bedrijf die minimaal net zulke goede auto detailing leverde als mijn andere zakenpartner. Dit was dan ook een flinke opgave. Ik heb heel het internet afgezocht naar een bedrijf dat voldoet aan de door mij gestelde eisen. Echter was dit online erg lastig te bepalen en daarom besloot ik dan ook om een aantal auto’s te testen bij de bedrijven die ik online had gevonden. Ik maakte bij drie bedrijven een afspraak en vertelde ze vooraf niet dat ik interesse had in een langere samenwerking. Na mijn mening zou dit een beter beeld geven van de kwaliteit. De resultaten van de bedrijven waren dan ook erg verschillend.

De resultaten

Ik had dus drie auto’s weggestuurd voor auto detailing. De tijdsduur van de auto detailing verschilt erg per bedrijf. Echter toen alle drie de auto’s klaar waren ben ik pas gaan kijken naar de resultaten. Het bekijken van de auto’s deed ik samen met de eigenaar van het bedrijf waar ik al zaken mee deed. Er was één bedrijf die echt heel slecht werk had geleverd. Echter waren de andere twee wel van erg hoge kwaliteit. De uiteindelijke keuze liet ik dan ook afhangen van de mogelijke capaciteit en prijs. Achteraf gezien bleek dit een zeer goede beslissing, want mijn bedrijf is sindsdien alleen nog maar gegroeid. Dit zorgde er dan ook voor dat ik ook nog meer gebruik maakte van auto detailing.