Het begon met APK Maarssen

Toen ik een jaar of twintig was kwam ik op het idee om geld te verdienen aan auto’s. Ik had toen al redelijk wat ervaring met autodemontage en het leek me dan ook super gaaf om op één of andere manier iets voor mezelf te beginnen hierin. Ik opende dan ook een nieuwe garage voor auto onderhoud. Van te voren had ik gedacht dat het aan klanten komen er moeilijk zou zijn. Dit viel gelukkig enorm mee, voordat ik wist zat ik helemaal vol en was ik toe aan de volgende stap. Ik redde het niet meer alleen en had dus nieuw personeel nodig. Ik ben opzoek gegaan naar enthousiaste automonteurs en met resultaat. Binnen een week had ik team van 3 monteurs. Het harde werken kon nu dus echt beginnen. Ik kon nog meer opdrachten aannemen en langzaam gaan denken aan een grotere garage. Voor die grotere garage hadden we wel een hogere omzet nodig en dat ben ik toen gaan uitzoeken.

APK MaarssenOmzetverhoging door APK

Naarmate het steeds beter ging met mijn bedrijf wou ik dus uitbreiden. Het nieuwe pand dat ik in gedachte had moest namelijk ook ergens van betaald worden. Ik kreeg dan ook de tip van iemand om APK keuringen te gaan doen. Ik had daar zelf nog niet over nagedacht, maar het was helemaal niet zo’n slecht idee. Ik ben gaan uitzoeken wat je nodig had om APK te keuren en kwam er al vrij snel achter dat je hier een cursus voor moest volgen. Ik ben deze cursus dan ook gaan volgen en voordat ik het wist mocht ook ik APK keuren. Nu kon ik dus naast het repareren van auto’s ook APK keuring aanbieden. Dit zorgde dan ook direct voor resultaten.

De resultaten van APK keuren

Toen ik openbaar had gemaakt dat ik APK keuringen mocht doen kwamen er enorm veel verzoeken binnen. Dit had ik dan ook echt niet verwacht, maar was hier natuurlijk wel super blij mee. Ik was nu elke dag APK aan het keuren, maar zelfs daarmee kon ik de grote vraag niet aan. Ik moest mijn team dus weer uitbreiden. Ik heb toen online een vacature aangeboden en het duurde dan ook niet lang voordat ik aanmeldingen had. Ik heb een aantal mensen op gesprek laten komen en heb uiteindelijk degene uitgekozen waar ik het beste gevoel bij had. Momenteel gaat het nog super goed met mijn bedrijf en blijf ik nog steeds vooruitgang boeken.